Impresii ale vizitatorilor culese din Cartea de Impresii a Muzeului Județean Ialomița

//Impresii ale vizitatorilor culese din Cartea de Impresii a Muzeului Județean Ialomița

Impresii ale vizitatorilor culese din Cartea de Impresii a Muzeului Județean Ialomița

„O deosebită impresie despre istoria neamului, adunată și păstrată în muzeul din Slobozia. Ne-am simțit puțin în pielea strămoșilor noștri și le dorim tuturor coloboratorilor , muzeului, precum și întregului ținut, mult, mult noroc, sănătate și să ne vedem mai des. Cu stimă, respect și multă dreptate!”

Gheorghe Mândru, actor la Teatrul

” B. P. Hașdeu”, Cahul (20.10.2005)

 

„Pășim în universul cunoașterii numai atunci când recunoaștem cu adevărat valorile morale și spirituale. ”

Camelia, clasa a IX-A, Liceul                                                                                          Pedagogic „Matei Basarab” (2005)

” Am rămas profund impresionați de expozițiile vizitate în cadrul Muzeului Județean de Arheologie din mun. Slobozia. Cea mai mare valoare sentimentală o are drapelul purtat la Alba Iulia (evident). Glorie eternă eroilor jud. Ialomița căzuți în Războiul Sfânt de  Eliberare Națională din 1918. Patrie sau Moarte! Vom învinge!”

Membrii P.R.M. Prahova (12.03. 2006)

„La plecarea din acest muzeu am rămas cu o amintire plăcută și cu înfățișarea trecutului expus în aceste figuri de ceară. Cu toții am rămas impresionați de expresivitatea și perfecțiunea acestor creații. Sperăm să se mai desfășoare o asemenea activitate în Slobozia.”

Mateescu Oana, clasa a VII-a D,

Școala Nr. 2 „Sfântul Andrei”- Slobozia (2006)

 

” Numai cuvinte de laudă aduse la adresa personalului muzeului pentru amabilitatea și explicațiile oferite, care împreună cu exponatele care ne-au delectat privirea, ne-au făcut să ne îmbunătățim cunoștințele despre istorie și arheologie.”

Studenții din Brașov (17.11.2006)

„Mulțumim Muzeului de Istorie pentru un moment deosebit în care am putut descoperi trecutul regiunii noastre. Exponatele diversificate ne-au ajutat să călătorim în timp și să ne înțelegem mai bine strămoșii. Vă muțumim!”

Elevii clasei a IV-a,

Școala Constantin Brâncoveanu (1.12.2006)

„Vizita la Muzeul Județean Ialomița a fost plăcută și impresionantă. Oamenii ospitalieri ne-au oferit informații prețioase pentru sufletul nostru.

Bîrsan Marinela, clasa a IV-a A,

Școala Ograda (2007)

„Impresionant popor, impresionantă istorie. Păcat că generația tânără nu conoaște prea multe lucruri despre istoria veche.”

cpt. Bucur Constantin (1 septembrie 2007)

 

„Vizitând acest muzeu am avut senzația că trăiesc în alt timp. este timpul strămoșilor care au trăit pe aceste locuri. M-au impresionat toate aceste vestigii ale civilizației lor. Doresc să revin de fiecare dată cu aceeași plăcere și să cânt în sala dedicată marelui rapsod care a fost Ion Albeșteanu. ”

Rusu Raluca, clasa a V-a

Școala generală Giurgeni (2007)

„Am învățat la școală ce este istoria, ce sunt izvoarele istorice, dar acum că am și văzut o parte din viața strămoșilor noștri ne simțim mai aproape de cei ce ne-au fost strămoși. Este un loc unde timpul s-a oprit.”

Elevii clasei a IV-a B,

Școala „Apostol D. Culea”, com. Sudiți (2007)

„Am descoperit cu mândrie că și localitatea noastră face parte din circuitul muzeistic. Suntem aici de mii de ani și vom continua să existăm pentru generațiile care vor veni! ”

Grupul de elevi din clasa a IV-a ,

Școala Cegani-Bordușani (07.06.2008)

2017-09-22T13:10:06+00:00 aprilie 16th, 2014|0 Comments

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.