„Săptămâna familiei, săptămâna fără TV!”

În perioada 6-10 aprilie 2015 va avea loc cea de-a VI-a ediție a acțiunii „Săptămâna familiei, săptămâna fără TV”, din cadrul programului educațional „Școala Altfel”. Această acțiune are ca scop implicarea tuturor elevilor/preșcolarilor, a cadrelor didactice, dar și a părinților, în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor copiilor, care să le fructifice talentele și competențele în diverse domenii.
Foarte IMPORTANT!!!
Muzeul Județean Ialomița în parteneriat cu Asociația Zibo Help, oferă acces gratuit pentru vizitarea expozițiilor din instituția noastră, în data de 8 aprilie 2015 tuturor elevilor și preșcolarilor, precum și persoanelor care îi însoțesc. De asemenea, elevii și cadrele didactice sunt invitate să viziteze și secțiile muzeale de la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală de la Orașul de Floci și Așezământul de Artă și Cultură Religioasa Maia-Catargi. Biletul poate fi descărcat accesând următorul link: http://www.zibo.ro/…/Scoala-Altfel-Saptamana-familiei-sapta…. sau îl puteți descărca direct de pe site-ul nostru.

Bilet
Înscrierile se fac la sediul Muzeului Județean Ialomița, situat în Bulevardul Matei Basarab, nr. 30, sau contactându-ne pe adresa de mail: mjialomita@yahoo.com.
Vă așteptăm!

2017-09-22T13:09:10+00:00 martie 17th, 2015|0 Comments

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.